Vores færdigretter udspringer af en dyb kærlighed til mad.
Mormormad, udenlandske favoritter og planteprotein
Vi fremstiller typisk traditionelle danske retter som karbonader, bøf med løg, svensk pølseret, mm. Derudover producerer vi også mindre traditionelle retter som chicken masala. Vi tester tilmed at erstatte protein med planteprotein.
Alle opskrifter til vores færdigretter udvikler vi under navnet Det Ægte Køkken. Færdigretter er smagfuld mad med nem tilberedning. Derfor udvikler vi alle nye opskrifter i vores private køkken. Det er håndværket og smagen, der er i centrum - ikke mængderne.
Udgangspunktet er kærlighed til råvarer og glæde ved mad
Vi ønsker at skabe velsmagende færdigretter, der nemt kan tilberedes, og nydes alene eller sammen med andre. Vores færdigretter fremstilles i populære varianter som bakker til ovn, 2-3 rums bakker, vacuum m.fl. Har du specielle ønsker til pakkemetoden, så kan vi hurtigt omstille produktionen.
Vi kan slet ikke lade være. Det er vildt spændende at udvikle nye produkter og udvikle hele forretningen.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde.